Info voor therapeuten

Wat is het doel van deze site?

Deze website heeft als doel om de hulpverlening rondom seksueel misbruik zichtbaar te maken. Ik (Ivonne) krijg regelmatig vragen van mensen die zoeken naar gespecialiseerde hulpverlening. Soms hebben zij behoefte aan een bepaalde vorm van therapie en kunnen zij die niet vinden. Of de therapeut die ze vinden, heeft geen ervaring met seksueel misbruik.
Op deze website kun jij je als hulpverlener profileren, met jouw kennis over en ervaring met de hulp aan overlevers van seksueel misbruik.

Hulpverlening in de breedste zin van het woord

We hebben nadrukkelijk gekozen voor een brede benadering, die de verscheidenheid van de verschillende werkvormen en therapieën recht doet. Alternatieve therapieën blijken bij veel overlevers van seksueel misbruik goed te werken. Onze richtlijn is steeds: Werkt het?

Wil jij vermeld worden op deze site?

  • Heb jij een eigen praktijk?
  • Werk je actief met mensen die seksueel misbruikt zijn?
  • Wil jij vindbaar zijn voor die doelgroep?

Als jij die therapeut bent, die werkt met de lange termijn effecten van seksueel misbruik, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voorwaarden en prijs

Vermelding als therapeut kost €100,00 per jaar exclusief BTW. Daarnaast doen wij, met iedereen die op de website wil staan, een intakegesprek. Die is éénmalig, live of via skype en kost € 39,26 exclusief BTW. We vragen je ook om referenties te vragen aan klanten voor op de website (mag anoniem).

Wat krijg je daar voor?

Voor die €100,00 krijg je:

  • Een pagina waarop je jezelf en jouw werkvorm aan de mensen voorstelt. Voor een voorbeeld van hoe dat er uit ziet, kijk op Ivonne Meeuwsen
  • Stukjes schrijven over jouw werk, bijvoorbeeld een casus beschrijving of uitleg over hoe jouw therapie in zijn werk gaat.
  • Een prachtige banner van onze site voor op jouw website

Een heel jaar vermelding

Een vermelding op de website voor een jaar, vanaf de dag dat je profiel online gaat. Verlenging is niet automatisch. Een maand voordat je vermelding verloopt, krijg je een herinnering met de vraag of je wilt verlengen.

Het recht om blogs en artikelen te publiceren

Je mag blogs en artikelen aanleveren, mits deze natuurlijk een link hebben met seksueel misbruik, waarin je ook direct naar je profiel kunt linken. Zo genereer je meer views voor je eigen pagina en meer bekendheid voor jouw werkvorm.

Sociale media

Je pagina word bij aanvang op linkedIn, twitter, facebook en G+ genoemd. Daarnaast wordt je op je verjaardag nog eens extra in het zonnetje gezet op de sociale media.

Activiteiten melden

Vanaf nu kun je ook activiteiten aanmelden voor vermelding in Ivonne haar e-Nieuws (oplage rond de 1300). Tekst en foto graag minimaal 3 weken van te voren aanleveren. Maximaal 150 woorden.

Aanmelden

Aanmelden kan hier.