Leonie Linssen – karmisch en familiesystemisch trauma heler – Hilversum

Leonie Linssen – Karmisch en familiesystemische trauma heler – Hilversum

Wie ik ben en wat ik doe

leonie_2015portretjpegIk ben karmisch en familiesystemisch trauma heler. Daarnaast ben ik auteur en relatiecoach bij ingewikkelde liefdesrelaties en geef ik lezingen, workshops en trainingen in binnen en buitenland.

Mensbeeld

Ik heb zelf geen ervaring met seksueel misbruik, maar weet uit ervaring wat seksueel misbruik in de familielijn met jou als mens kan doen en dat emotionele blokkades overgedragen worden. Dit kun je in jezelf bevrijden en daar zijn tal van mogelijkheden voor. Ik lever mijn specifieke bijdrage hierin: transformatie van seksueel trauma op karmisch en familiesystemisch niveau. Ik gebruik hiervoor mijn helende gaven, die ik heb ontwikkeld na mijn genezingsproces borstkanker in 2011. Het ontstaan van borstkanker bleek, op spiritueel niveau, te maken te hebben met seksueel geweld en seksueel misbruik in mijn familielijn. In mijn werk maak ik contact met overledenen en levende zielen, mits hun ziel hier toestemming voor geeft.

Methode

Ik werk met name op zielsniveau, middels individuele opstellingen met o.a. stenen en poppen. Daarbij maak ik tevens gebruik van mijn helende, helderziende en heldervoelende gaven. Ook werk ik met oogcontact, want dit zijn de spiegels van de ziel, waarin ik de informatie van het verleden kan ‘lezen’ of waarnemen.

Ik maak contact met zielen van slachtoffers en/of daders uit het familiesysteem, waardoor seksueel misbruik (vaak energetisch) is overgedragen en terecht is gekomen in het nu. Ik begeleid mensen individueel, waarbij ik de eventuele partner uitnodig aanwezig te zijn als Stille Getuige. Soms wordt de partner hierbij ingezet als representant. Samen maken we het familiesysteem van herkomst vrij van trauma, waarbij de onschuld op een gezonde manier weer terug komt in jou en in het familiesysteem als geheel, waardoor het misbruik kan stoppen. Ook kan het zijn dat de energie van vorige levens, die te maken hebben met seksueel geweld of misbruik en die impact hebben op het heden, vrijgemaakt wil worden. Hierdoor kan het in jouw lichaam weer licht en nieuw voelen.

In een traumatisch familiesysteem staan beschadigde voorouders niet achter jou, maar voor jou, in de toekomst en op de plek van het kind. Hierdoor storen ze jouw systeem in plaats van dat ze je steunen. De reden waarom ze daar staan is omdat ze, net als jij, wachten op de erkenning van het aangedane leed en ze willen gezien worden in hun pijn en verlangen naar heling. Ik kan op zielsniveau contact met hen maken, zien wat er in het verleden gebeurd is en wat verzwegen of geheim gehouden is, de positieve intentie zien van iedere actie en hen de erkenning geven waar ze naar verlangen. In het hier en nu betekent dit: het durven voelen van de emoties die via jouw voorouders in jou terecht zijn gekomen die gevoeld willen worden en deze energie vrijmaken. Soms doe ik dat voor je en soms doe je dat zelf of we doen het samen. Ik word hierbij begeleid door een team van gidsen en overledenen. Ik weet vooraf nooit hoe een reis zal verlopen en wat we precies gaan doen. Ik volg mijn gidsen en vertrouw op hun steun en op mijn intuïtie en werkervaring.

In een Verhelderingsgesprek krijg ik vooraf door vanaf de andere wereld, wat ik kan doen en hoe lang een proces duurt. Dit varieert van een hele dag, tot een dagdeel tot soms enkele uren.

Speciaal geschikt voor deze klachten

Speciaal geschikt voor mensen die zelf al behoorlijk wat gedaan hebben aan verwerking en mensen die zelf coach of therapeut zijn en die het niet lukt het geleerde te integreren of te verinnerlijken.

Wat kost het

De investering voor een live intake van anderhalf uur is 250 euro, ook als partners samen komen.
Een persoonlijke intake via Skype (45 min) is 147 euro.
Daarna is het afhankelijk van hoeveel tijd een proces in beslag neemt. Ik krijg dit vooraf door als ik bij de intake contact met je maak en tot nu toe klopt dat altijd. Als ik je (nog) niet kan helpen, zal dit ook duidelijk worden in dit gesprek.

Hoe lang duurt het

Anderhalf uur voor de live intake voor beide partners.
Intake via Skype voor één persoon, 45 minuten.
Daarna afhankelijk van de tijdsduur en inkomen. Maximaal 2000 euro per dag.

Logo Karmisch en systemisch trauma helerContactgegevens

Leonie Linssen
leonie@liefdedelen.nl
www.liefdedelen.nl