Nascholing

Nascholing en deskundigheidsbevordering

Wij vinden het van groot belang dat therapeuten op de hoogte zijn van de complexe realiteit van seksueel misbruik en de ontwikkelingen van dit vakgebied. Dit netwerk biedt daarom diverse vormen van nascholing en ondersteuning aan voor therapeuten en andere hulpverleners.

Symposia

Op 17 november 2018 organiseert Hulpverlening na seksueel misbruik voorlopig voor het laatst een symposium, getiteld Positieve seksualiteit na seksueel misbruik

Nascholingsmiddagen

Nascholing op locatie door Ivonne Meeuwsen. Voor € 50,00 per persoon met een minimum deelname van 5 personen komt Ivonne bij jou op locatie. De scholing kan gaan over algemene kennis en vaardigheden omtrent seksueel misbruik of een thema dat bij jullie op de werkvloer actueel is. Voor meer informatie zie Ivonne’s persoonlijke website

Intervisie

Vanuit het netwerk kwam geregeld de vraag om intervisie te organiseren specifiek over problemen in de begeleiding van klanten met seksueel misbruik ervaring. Op dit moment doen we dit één maal per jaar, steeds in Arnhem. Op termijn zullen we dit gaan uitbreiden.
Details over de intervisiebijeenkomsten vind je op intervisie.

Masterclasses

Masterclasses zijn in voorbereiding. Hiervoor benaderen we specialisten die iets bijzonders te bieden hebben op een (deel)gebied van seksueel misbruik. Houdt de website in de gaten voor details.