Themadag ‘Het verhaal van de klant’ Workshop Wytske Jonas

Soulhealing vanuit het hart

Mijn naam is Wytske Jónás en ik ben werkzaam als docent en therapeute bij Je Wilde Ware Zelf, een praktijk voor hypnotherapie, regressietherapie, reïncarnatietherapie, psychoseksuele heelwording en ascentiecoaching in Leiden.

Wat is ascentiecoaching

Ascentiecoaching kun je ook soulhealing of zielsintegratie noemen. Het gaat er namelijk om de blijdschap, vreugde en lichtheid van de ziel –die haar ware essentie zijn- weer in ons leven te integreren en iedere grauwe sluier die daarvoor is komen te hangen, in liefde en compassie op te lichten. Dit geldt ook voor de grauwe sluier die seksueel misbruik heet.

Multidimensionaal werken

In mijn praktijk werk ik multidimensionaal, dat wil zeggen met zowel het fysieke, het emotionele, het mentale en het spirituele lichaam en ook daarbuiten. Mijn vertrekpunt is altijd de heelheid van de mens. Wat er ook gebeurd is, in hem of haar bevindt zich een ongeschonden kern. Ik stem me af op je ziel en nodig deze uit om je het pad naar heelheid en heiligheid te wijzen.

Heel en heilig

De twee woorden -heel en heilig- zijn met elkaar verwant en je seksuele centrum is verbonden met je sacrale –ofwel heilige- chakra. Hier is je verbinding met de Bron van schepping, je goddelijke kracht, je creativiteit, je sensualiteit en je emoties. Een belangrijk centrum dus om te helen.

Je HART is de sleutel

Hierbij is je HART de sleutel! Het is in je HART dat je onvoorwaardelijke liefde voor jezelf leert voelen. Je eigen verhaal leert begrijpen en verbinding maken met je ziel. Wat er ook gebeurd is, je leven en lichaam zijn altijd heel en heilig gebleven. Je kunt leren je energie weer in eigen beheer te nemen, door wat niet bij jou hoort los te laten of terug te geven en weer te gaan leven vanuit je eigen energiefrequentie.

Leren door te doen

In deze interactieve workshop ga ik uitleggen en demonstreren hoe je dat kunt doen…

Meld je hier aan voor de themadag

De themadag kent twee workshops en een gezamelijke lunch. Meer lezen over de tweede workshop van deze themadag? Klink dan op onderstaande link.

Themadag workshop ‘Hanne Ihlen’