Themadag

Themadagen bij Hulpverlening na seksueel misbruik

Kennis delen en kennis maken met elkaar. Dat is in het kort de doelstelling van onze themadagen. De themadagen zijn bedoeld als een laagdrempelige gelegenheid om uit te wisselen en elkaar te ontmoeten.

Kennis delen

Kennis delen doen we door steeds een thema rondom seksueel misbruik eruit te lichten en twee mensen te benaderen om hierover een korte workshop te komen geven. Binnen het netwerk hebben we hulpverleners van allerlei disciplines en dit is een uitgelezen kans om eens over de schutting te kijken als het ware. We vragen de workshopgevers om hun inhoud zo vorm te geven dat jij er in de praktijk iets mee kunt, ook als je niet dezelfde therapievorm bedrijft.

Kennis maken

Tussen beide workshops serveren we een eenvoudige grotendeels biologische lunch waarbij we in informele sfeer kunnen uitwisselen over het thema, elkaars werkwijze en wat er maar ter tafel komt. Na afloop van de tweede workshop is er nog een korte tijd om ook daarover met elkaar uit te wisselen.

Kennis maken met het netwerk

De themadagen staan ook open voor deelnemers van buiten het netwerk en zijn ook bij uitstek geschikt om kennis te maken met het netwerk. Overweeg je om lid te worden? Wil je weten of het iets voor jou is? Ivonne of Agnes vertelt op de dag kort iets over de lopende zaken binnen het netwerk en beide zijn gedurende de dag aanwezig, mocht je iets te vragen hebben.

Praktische informatie over de themadagen

De actuele informatie over de eerstvolgende themadag kun je vinden in de agenda